Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Лугинської селищної ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

11 Травня, 2024 р., 13:26
11.05.2024 на центральному стадіоні в селищі Лугини відбувся традицій футбольний турнір з футболу серед ветеранів пам’яті Баннікова В.М. за участі команд: «Ветеран-Лугини», збірна «Колос-Жерев» та наші сусіди - «Явір» Білокоровичі. Всі зустрічі проходили в рівній безкомпромісній боротьбі, де переможцями стала команда «Ветеран-Лугини», ІІ місце команда «Колос-Жерев», ІІІ місце команда «Явір». Переможці та призери були нагороджені кубками та грошовими винагородами від Лугинської селищної ради. Кращі гравці команд отримали пам’ятні статуетки: Кушин Олександр – «Явір», Бовсуновський Сергій «Ветеран-Лугини» і Фещук Любомир «Колос-Жерев». Дякуємо Збройним Силам України за можливість проведення спортивних заходів.
09 Травня, 2024 р., 08:06
Професійна спільнота вчителів хімії та біології працювала над темою: «Професійний розвиток педагога: добрі практики в дії», яку розкрила голова методичної комісії громади, вчитель хімії і біології Кремненського ліцею Оксана ШРУБОВИЧ, поділившись своїми знаннями викладання хімії на практиці.
03 Травня, 2024 р., 11:32
Великдень – одне з найбільших та найвеличніших християнських свят, яке несе віру, надію та любов. У такий день кожна людина має відчути турботу та підтримку, а особливо ті, хто знаходяться далеко від своїх родин. Саме тому, напередодні найшанованішого свята у закладах дошкільної освіти Лугинської селищної ради пройшла благодійна акція «Великодній кошик для воїнів».
17 Квітня, 2024 р., 08:17
«Для того, щоб повернути підлітків до читання, нічого не потрібно, тільки вчитель, зацікавлений у тому, щоб зацікавити…»
16 Квітня, 2024 р., 14:35
Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять для тих, хто чекає допомоги.
11 Квітня, 2024 р., 10:15
Під час проведення засідання своїм досвідом роботи поділився Віктор ГОЛОВАЧ (вчитель Лугинського ліцею №2), який звернув увагу присутніх на шляхи звільнення від стереотипів і шаблонів у НУШ.
09 Квітня, 2024 р., 08:11
авньогрецький філософ Сократ вважав, що першою сходинкою до щастя є здоров’я. Аби діти росли здоровими, щасливими та життєрадісними, з раннього віку сім’я та педагоги мають виховувати у них ставлення до здоров’я як до однієї з найважливіших життєвих цінностей.
04 Квітня, 2024 р., 08:08
Відповідно до Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом МОН України від 09 вересня 2022 року №805, 04 квітня 2024 року відбулося засідання атестаційної комісії II рівня на базі відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Лугинської селищної ради.
27 Березня, 2024 р., 14:36
У безперечно складних обставинах, у яких перебуває українська освіта протягом останніх років унаслідок повномасштабної війни, кожен педагог робить усе можливе, щоб подолати освітні втрати та організувати якісний освітній процес. Як зробити урок більш ефективним, розвивати виховний потенціал учнів на уроках англійської мови,  а також ряд інших важливих організаційно-методичних питань розглянули вчителі англійської мови на черговому засіданні  предметної комісії, яке відбулося 26 березня 2024 року на базі Лугинського ліцею №2. 
26 Березня, 2024 р., 10:04
25 березня в режимі відеоконференції з використанням онлайн-платформи ZOOM відбулося засідання методичної спільноти вчителів-словесників закладів освіти Лугинської територіальної громади, на якому було розглянуто питання сертифікації вчителів української мови та літератури, адже нині на всіх рівнях точаться розмови про доцільність чи недоцільність відповідного різновиду перевірки професійних компетентностей педагогічних працівників. 

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень